Новий Рік-2024. Астрологічна карта на Київ і найближчі очікування

Одразу зазначу, що Новий рік не є астрологічною подією, оскільки григоріанський календар (той, який ми всі використовуємо зараз) не прив’язаний до циклів планет або світил.
Однак в якості карти події, карти моменту колективного, масового очікування змін – цей гороскоп вартий окремого погляду і несе в собі певну інформацію.

гороскоп Нового року 2024


Отже, в карті на Київ ми бачимо управителя Асцендента Венеру на вершині тау-квадрата Місяць Сатурн Венера – напруга між емоціями та необхідністю, емоційна втома та страх шукають виходу і знаходять його у здатності до тверезого оцінювання, у вірності, у балансі почуттів та відповідальності, у стриманості та терпінні. Оскільки ми говоримо про Новий рік, очевидно, все перераховане – теми 2024 року.


Також Місяць бере участь у великому трині за участі Сонця та Юпітера. Тут ідеться про великі сподівання, очікування кращого та впевнений оптимізм. Також це трин віри – не марних сподівань, я саме віри, базованої на знанні, на земній даності.
Не найгірша карта, враховуючи те, що Венера щойно вийшла зі Скорпіона, де їй було незатишно, а Марс зараз поза грою (в карті року початку великої війни Місяць був у з’єднанні з Марсом).

 

Стосовно самої війни, а точніше, масованих обстрілів цивільних об’єктів, зокрема в Києві.
Ще у травні я зауважив, що транзит Урана, який ішов чітко по ІС карти України, співпав з безпрецедентними від початку вторгнення обстрілами Києва та інших українських міст. Тоді було тривожно не тільки через самі обстріли, але й тому, що Уран мав зробити петлю (ретро-рух і розворот) і пройтись по ІС України ще двічі – у грудні-2023 та у березні-2024. 

Після наймасовішої в історії атаки шахедів у цьому місяці ми з колегами згадали про цей феномен і мій прогноз, зауваживши, що на додачу в цей період «ліг» Київстар і потяг за собою ще купу проблем.
Зараз я пишу це після наймасштабнішої від початку війни (за словами військових) ракетної атаки росіян. 


Не думаю, що це була остання атака з повітря у грудні-січні. Але навіть якщо ми переживемо зиму, попереду останнє в осяжному майбутньому, але дуже важливе з’єднання Уран-ІС на початку весни.
Це можуть бути і нові атаки з повітря, але, трохи розширюючи бачення, це також якийсь вид великої кризи, закінчення певного циклу і початок нового етапу. В будь-якому випадку у військовій сфері на початку весни відбуватиметься щось важливе, можливо – вирішальне.


А для тих, хто цінує красу (згадаймо управителя Асцендента Нового року – адже Венера це також здатність сприймати красу) – прекрасний Stream Of Consciousness від улюблених живих класиків прогресив-металу Dream Theater.
Нехай наші потоки свідомості течуть у Новому році в правильному напрямку 💓


Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші