Плутон і Сонце у Водолії. Відлуння Великої Мутації

В суботу, 20 січня, Сонце з Плутоном стоять разом в останніх секундах Козерога (красу картини підкреслює трин Місяця з останніх секунд Тельця до цієї пари), а в ніч на 21-е з’єднання Сонце-Плутон переходить у Водолій. 

сонце з плутоном у водолії 
За мить до інгресії у Водолій


Чому ця дата є важливою в астрологічному сенсі?
Тому що саме в цій точці Водолія у 2020 році відбулося з’єднання Сатурна з Юпітером (т.зв. Велике З’єднання), розпочавши цикл Великої Мутації. В історичному плані це була подія без перебільшення надзвичайна, оскільки Великі Мутації настільки ж дивовижно, наскільки й наочно співпадають із цивілізаційними 200-річними «зсувами», з глобальними змінами в соціальному, політичному та культурному розвитку людства.
 

Навряд чи знайдеться людина, яка б не помітила цього зараз – спочатку ковід, слідом наша велика війна і серія кривавих конфліктів по всьому світу, яка тільки розпочинається. Цей феномен не опишеш кількома фразами, тому охочих відсилаю до моєї статті, де я зупинився на ньому детальніше: https://www.astromenu.com/2020/01/great-conjunction.html
 

В ці вихідні трансперсональний Плутон і значно ближче до нас Сонце разом проходять цю чутливу точку Зодіаку. В цей короткий період є шанс «зчитати» важливу інформацію з навколишніх подій, вловити те, на що ми можемо вплинути і що можемо змінити для себе особисто, перебуваючи в потоці глобальних змін. В якийсь момент може настати ясність і ми побачимо, де можна закласти цеглинку в архітектуру власного майбутнього, не суперечачи загальній архітектурі.
 

Отже, чекаємо знаків, ментальних прояснень та інтуїтивних інсайтів.


Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші