Уран на IC і перспективи атак з повітря. Травень-червень 2023

UPD: надзвичайно втішений тим, що в ГУР Міноборони України читають мої прогнози і роблять правильні висновки з них 😄 https://ua.news/ua/war-vs-rf/vydeo-v-gur-prognozyruyut-snyzhenye-chastoty-obstrelov-kyeva

Читачі Астроменю вже знають моє ставлення до мунданних астрологічних прогнозів, але мій скепсис не означає відсутності інтересу до теми.

Отже, травень 2023.
Масовані і майже безперервні повітряні атаки на Київ – найзахищеніше з повітря на сьогодні українське місто.  
Хоча офіційні українські речники й говорять, що метою обстрілів є психологічний тиск на цивільне населення, мені така версія видається малоймовірною. Витратити стільки десятків мільйонів доларів заради збільшення продажів заспокійливих київськими аптеками – занадто хитра схема.
Очевидно, що йде гра з нашими силами ППО – відкриття вразливостей системи + її виснаження.

російська ракетна атака

Ту-96 з вісьмома ракетами Х-101 

Астрологічне спостереження:
Саме у травні транзитний Уран підійшов до IC карти України. Уран пов’язаний з різноманітними потрясіннями (підручники з мунданної астрології пишуть, що і з потрясіннями в буквальному сенсі – землетруси). Також Уран є одним із сигнифікаторів неба як такого (згідно традиційної міфології). IC – основи, земля, народ, безпека. Існує немало спостережень, що підтверджують підвищену «подієвість» в періоди транзитів Урана по кутах карти (тут я цілком погоджуюсь).
 

Потрясіння з неба пробиває проломи в основній на сьогодні системі нашої безпеки – ППО. До речі, в офіційну версію весь цей символізм теж вписується – радикальне порушення почуття безпеки у цивільних (киянам вже почало подобатися спати вночі, але не так сталося, як гадалося).


Можливо, в нашому контексті має значення також, що в момент першої найрезонанснішої атаки 8 травня Венера якраз перейшла в Рак (знак Десцендента карти України), а Сонце з Ураном близько першої ночі стояли на IC транзитної карти для Києва.


Коли ж відбудеться зниження інтенсивності обстрілів або їх припинення?
(потужності руzzкіх не дозволяють влаштовувати такі феєрверки цілий рік)
 

Версія: Уран до атак «причетний» майже напевне, Венера – можливо.
Якщо так, тоді буде цікаво подивитись на розвиток подій у червні, адже у другій половині місяця Уран відходить від IC України більше, ніж на градус (з 18.06), Венера переходить з Рака в Лев 5.06, ну а екзакт з’єднання Уран-IC ми вже прожили сьогодні вранці.
 

Хто доживе і не збожеволіє при цьому – побачать. Сподіваюсь, таких буде більшість.

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші