Сонячне затемнення 14 жовтня 2023. Напруга в кардинальних знаках

Друге затемнення на осі Овен-Терези (перше було в Овні 20 квітня цього року) відбудеться в цю суботу, 14 жовтня близько 9 вечора за Києвом (18:00 UTC). Оскільки тепер ввечері в Києві сонця вже не видно (як і чітких перспектив), побачити затемнення зможуть лише громадяни, охоплені програмою U4U за підтримки уряду США (затемнення буде видимим на обох американських континентах).
Відбуватиметься ця зустріч Сонця та Місяця у 22-му градусі Терезів, тобто, затемнення під управлінням Венери, яка на цьому тижні перейшла в Діву, в знак свого падіння, до того ж, перебуває в опозиції до Сатурна.
Сама точка затемнення знаходиться в широкій квадратурі з Плутоном і в достатньо точному квінконсі з Ураном.сонячне затемнення 14 жовтня 2023

Загальна астрологічна інтерпретація

Можна очікувати, що емоції в цей період будуть придушені та витіснені практичними міркуваннями. Хтось відчує розчарування у старих стосунках або не знайде достатньої мотивації, щоб розпочати нові.
Ситуації, в яких ми були занадто зав’язані на планах інших людей, будуть вирішуватися на користь нашого звільнення.
Зрештою, відмова від старих зв’язків, які нас більше не надихають і не мають сенсу – не найгірша риса цього затемнення, адже святе місце порожнє не буде. Хоча така відмова може часом бути болючою. Це затемнення прискорить подібні сюжети нашого життя.
Все це нагадає нам, що взаємодіяти з іншими краще, маючи усвідомлені бажання, потреби і власні інтереси, яких би типів відносин це не стосувалось.


На кого затемнення 14.10 вплине найбільше

Не втомлююся повторювати, що затемнення не мають однакового впливу на всіх людей, більшість населення буде дихати рівно і нічого не помітить.
Більш сприйнятливі до впливу цього явища зараз:

  • Народжені 14 жовтня +- кілька днів незалежно від року народження
  • Ті, в кого Місяць, Сонце, Асцендент або інші кути карти народження розташовані в 22-му градусі кардинальних знаків (Терезів, Овна, Козерога або Рака) +- 3-4 градуси

Незалежно від сказаного вище – якщо ви знаєте час свого народження, варто подивитись, в якому вашому натальному домі відбувається це затемнення. Справи, які стосуються цього дому, можуть іти з порушеннями, затримками, а заплановані або очікувані події можуть не відбутися.


Поради (особливо для групи ризику):
  1. Приготуйтесь до несподіванок. Що б це не означало. Розслабтесь і отримуйте задоволення
  2. Не приймайте важливих рішень хоча б у ці вихідні
  3. Сядьте наодинці та складіть список людей/стосунків, які займають зараз найбільше місця у вашому житті. Перебудуйте список в порядку пріоритетності та подумайте, чи не забагато місця займають люди з нижньої частини списку. І що буде, якщо їх звідти викреслити або спустити на ще нижчі сходинки.


Згідно Бернадет Бреді, це затемнення відноситься до серії Сароса 7 S. А на її інтерпретації я завжди звертаю увагу:
Величезна міць, гнів і сила квадратури Марса до Плутона спрямовується в певне русло в цьому сімействі затемнень через трин. Людина, яка відчуває затемнення цієї серії, буде виявляти, що гігантські перешкоди несподівано і легко усуваються, або що (з негативного боку) потенційна криза, яка назріває, несподівано проявляється і дуже швидко проходить через її життя. У будь-якому разі людина відчуватиме, що все рухається з величезною швидкістю.

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші