Вересень 2023. Чотири астро-зупинки та очікування змін

Спойлер: зміни відчує кожен із нас гарантовано, хоча й різнитися вони будуть суттєво – в залежності від особливостей натальної карти, життєвого досвіду та тієї точки в часі-просторі, в якій кожен із нас знаходиться.

янус 
Розвороти. Янус. Той, що знає минуле і майбутнє


Цього місяця у нас є можливість відстежити, як проявляються у нашому житті планети в період своєї зупинки перед розворотом.
Оскільки цей маневр здійснюють аж чотири учасника руху по зодіакальному колу – просто зараз застиг у нерухомості Уран, що розвертається у ретро-напрямку; 4 вересня нерухомі Венера з Юпітером так само змінюють вектори – Венера стає директною, а Юпітер повільно починає йти у зворотній бік; а 15-го ретроградний Меркурій зупиняється перед початком свого «нормального» руху. 


Стаціонарна, нерухома планета – це серйозний індикатор змін, отже, вересень обіцяє бути динамічним місяцем.

На що ми дивимось насамперед, відстежуючи всі ці різновекторні впливи?
В першу чергу – на сутнісне значення планети. Уран відповідає за радикальні зміни як такі, за звільнення від старих патернів, людей та обставин. Юпітер – це наш світогляд, це експансія, розширення, це достаток та надлишок. Венера – загальний сигніфікатор стосунків, шлюбу, цінностей та почуттів. Меркурій відповідає за комунікації, повсякденні навички та прикладний інтелект.
В контексті саме сутнісних значень «нормальний», директний рух означає природні, «архетипічні» прояви планети, а ретроградний – події у сфері відповідальності планети відбуваються у незвичний спосіб, щось іде навпаки, проти течії.
Це просто. Усі ці сфери потенційно можуть зазнати тих чи інших змін.


Ще один спосіб дивитися на вплив стаціонарної планети – розуміти її значення у своїй натальній карті. Дім, в якому вона знаходиться, доми (сфери життя), якими вона керує, з урахуванням її взаємодії з іншими планетами у вашому наталі (аспекти, рецепції). Це потребує навичок більш тонкого аналізу та хоча б мінімальних астрологічних знань. 


Також ми маємо враховувати місце зупинки транзитної планети (тієї, що розвертається зараз, у вересні) по відношенню до нашого гороскопу народження – в якому натальному домі вона зупиняється, чи робить вона аспекти до наших натальних планет і кутів карти. Це дещо простіше, особливо, якщо ви пам’ятаєте свій натальний гороскоп.
Наприклад, Венера в Леві, яка 4.09 розвертається у прямий рух у вашому сьомому натальному домі, може дати новий поштовх відносинам, які стали млявими або замороженими (мова не обов’язково про романтичні відносини – це може бути й розмороження конфлікту, наприклад).


Додаткової ваги усьому перерахованому надає та обставина, що згадані чотири вересневі планети певним чином взаємодіють на небі між собою. 

вересень 2023. астрологічний прогноз

Картинку ви бачите – Юпітер зараз неподалік від Урана, Венера у квадраті до цієї зв’язки, а Меркурій – у трині. Причому ця небесна картина затримається над нами надовго, а отже – у нас буде час та нагода подивитись, яким чином все це відіб’ється на нашому реальному житті.


Підсумовуючи – знаки Діви, Лева та Тельця у вересні акцентовані. Щось назріває.
Як кажуть спеціально навчені люди під час церковної літургії – будьмо уважні! 😊

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші