Сонячне затемнення в Овні 20 квітня 2023

Перше затемнення цього року відбувається в останньому, «анаретичному» градусі Овна, який може дати відчуття тиску, знервованості, нестабільності та посилення стресу.

Хтось відчує потребу вчинити дію, направлену на самовираження, яка буде мати відтінок виклику іншим, можливо, дещо агресивного, проти течії. В цьому випадку вас майже напевне помітять і зроблять висновки, тому хоча б спробуйте прорахувати наслідки – наскільки ви готові до них.

Сонячне затемнення в Овні 20 квітня 2023


Дехто вже зараз помітив, що у справах натального дому, який включає останні градуси Овна, дещо почало йти не те щоби погано, але несподівано і незаплановано – це один з проявів цього сонячного затемнення, тому приготуйтесь до сюрпризів, як приємних, так і не дуже по темах відповідного дому карти.

Юпітер, перебуваючи поблизу точки затемнення, додає його проявам надмірності, деякої роздутості та прагнення вихлюпнути щось із середини назовні.

Якщо ви не на 100% впевнені в собі, початок будь-яких важливих справ краще відкласти хоча б на день-два, тому що мало кому вдається керувати потужною енергією затемнень, а цьогорічне квітневе буде по-особливому енергійним. 

Хоча можливі й дуже потужні прориви. Якщо ви схильні до ризику, та ще й маєте особисті планети чи Асцендент в останніх градусах Овна-Рака-Терезів-Козерога – тоді вперед, але усвідомлюючи, що це все ж таки ризик.



В унісон зі сказаним звучить інтерпретація Бернадет Бреді сімейства затемнень 7 N, до якого належить і нинішнє (до цього теж раджу дослухатись):
Дуже чуттєве сімейство затемнень - від раптової сексуальної пристрасті та жаги до прагнення до продовження роду та народження. Ця серія не відрізняється витонченістю, вона може заскочити людину зненацька і поставити її перед дуже глибокими власними пристрастями, прихованими протягом багатьох років.



І наостанок про квадратуру обох світил до Плутону, яка виносить на поверхню питання про владу, примус і контроль, і робить це вона в жорсткій формі. Це не стосується затемнення напряму (інший знак, інші настрої, Місяць-емоції починає шлях екзальтації), але напруження виникає того ж дня, в четвер (затемнення відбувається рано вранці), тому варто цей аспект врахувати. 


Дещо нервова картина, якщо відверто, проте, як я сказав вище – якщо ви впевнені в собі, потужну енергію описаних конфігурацій цілком можна використати і на свою користь, якщо ви знаєте, що робите.


Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші