Астрологічна рулетка. Тиждень з 30 січня до 5 лютого 2023

Троє щасливчиків Зодіаку наступного тижня і троє на лаві запасних 

Тиждень з 30 січня до 5 лютого 2023

 

Тиждень розпочнеться бадьоро – трин Марса з Сонцем принесе якусь суспільно важливу інформацію, а комусь – очікувану особисту звістку. Проте фон перерахованого – знервованість і метушня з надмірними витратами ресурсу. Друга половина мала би бути емоційно спокійніша, проте якісь події із зовні, щось шокуюче, незвичайне та неочікуване знову може змусити нас рухатись ривками. Квадратура Венери з Марсом, що починає діяти з суботи, зазвичай описують як конфліктний аспект, але зараз це більше драйв, ніж конфлікт (хоча й він теж). Тобто, нудьгувати не будемо і у вихідні.

Астрологічний прогноз. Тиждень з 30 січня до 5 лютого 2023


Найбільше шансів на удачу цього тижня мають Овни, Леви та Скорпіони. 

Овен 

Навіть Овнам-інтровертам варто пожвавити усі види спілкування на цьому тижні. Не кажучи про архетипічних Овнів-екстравертів, для яких це буде просто, і які, активізувавши контакти, знайдуть для себе нові ідеї та цілком матеріальні здобутки, в кар’єрній сфері в тому числі. На вихідні свіжі вітри змін вщухнуть, але атмосфера має запанувати приємна, щось радісне в особистому житті додасть позитивної енергії.

 

Лев 

Леви виблискують, наче нові копійки на сонці, привертають увагу, а комусь навіть западають просто в серце. Як у соціальній сфері, так і в особистій – використовуйте можливості позитивної подачі себе іншим. Від пошуку додаткового заробітку до нових романтичних знайомств – всюди тенденції хороші, щось та має вистрілити. Вихідні схиляють до більш спокійного відпочинку, винесіть усі справи за дужки.

 

Скорпіон 

Не засмучуйтесь, якщо в перші дні тижня відчувається якесь гальмування – це пауза перед гарним стартом. Буде можливість досягти домовленості там, де справа не рушила з місця, особисте так само активізується, у цей бік теж дивіться уважно. Намальовуються нові перспективи у ваших попередніх планах, подивіться на них по-новому, побачите дещо цікаве. Вихідні мають чимось потішити в парі з тим, хто вас приваблює, або в душевній компанії.

 

 

Більш обережними на цьому тижні треба бути Ракам, Стрільцям і Козерогам. 

Рак 

Сумніви, побоювання обґрунтовані та не дуже, власні комплекси – все це гальмує Раків на початку тижня і створює відповідний настрій. Але особливо перейматися на варто – щось швидко минеться, а деякі з сумнівів наштовхнуть вас на корені проблеми, які саме зараз можна почати успішно розв’язувати. Трошки конструктивної параної не зашкодить – десь передчуття вас не обманювали. На вихідні не перевантажуйтесь, постарайтесь скинути з себе зайве за робочі дні.  

 

Стрілець

Головне для Стрільців – уникати конфліктів, бо настрій ви зіпсуєте насамперед собі, що й відіб’ється на подальшій атмосфері тижня. Постарайтеся спілкуватися тільки з тими, кому довіряєте (тут можливість плідного і дуже приємного контакту) і уникайте галасливих компаній і взагалі скупчень людей. Може виникнути необхідність зайвих витрат, проте, якщо це для тих, хто вам не байдужий, не сумуйте за грішми та ресурсом – вже скоро, можливо, вже на ці вихідні, ви отримаєте віддачу – чиєсь душевне тепло + матеріальні бонуси.

 

Козеріг 

Козерогам варто уникати інформаційних перевантажень та перестати бачити в усьому погані знаки – десь ви перебільшуєте. Проте, якщо проблеми виявляться не вигаданими, звертайтесь до відповідних спеціалістів, не покладайтесь на «експертів» в лапках. Десь є можливість поповнити ресурс, проте занадто не розраховуйте на «халяву». Взагалі, краще на тижні уникати будь-яких сильних сплесків та екстриму – тихіше їдеш, цілішим будеш і спокійнішими будуть вихідні.

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші