Астрологічна рулетка. Тиждень з 6 до 12 лютого 2023

Троє щасливчиків Зодіаку наступного тижня і троє на лаві запасних 

Тиждень з 6 до 12 лютого 2023 

Тиждень пройде без доленосних планетарних констеляцій, але все ж не без подій. В першій половині може з’явитися шанс повернути щось втрачене, отримати досі приховану інформацію або корисний контакт. Когось чекають приємні несподіванки в особистому житті, а хтось знайде додаткове джерело доходів. Ближче до вихідних можна знайти нестандартне рішення якоїсь проблеми, через ментальну рокіровку побачити інший вихід.

Астрологічний прогноз. Тиждень 6-12.02.2023


Найбільше шансів на удачу цього тижня мають Близнюки, Діва і Козеріг.

Близнюки 

Конструктивний настрій і стан душі Близнюків дозволить правильно розпланувати справи і розподілити навантаження. Але не справами єдиними. Найкращі шанси на здобутки в особистому житті та творчості – кінець тижня, тут має відбутися щось приємне. Найкращий план для вихідних – культурна програма або подорож.

 

Діва 

Дівам час брати долю в свої руки в усьому, що стосується особистих відносин – тут мають з’являтися різноманітні шанси. Для отримання бажаного в роботі доведеться докласти зусиль, але в результаті виникне корисна ідея. Ближче до вихідних – матеріальні бонуси і приємний час, проведений з тим, хто привертає увагу.

 

Козеріг 

Щось із запланованого вдасться краще, ніж очікували Козероги. Це може проявитись у матеріальних здобутках або нових перспективах у справах. Постарайтесь не шукати романтичного підтексту в чиїйсь приязні, краще подумайте про кооперацію та отримання користі від цього зв’язку. Час романтики – вихідні.

 

 

Більш обережними на цьому тижні треба бути Овнам, Левам і Рибам. 

Овен 

Неприємні чутки або чиїсь необережні слова можуть періодично спричиняти внутрішні бурі. Постарайтесь контролювати гнів і образи – крім вас самих від них ніхто не постраждає. Найкраще зараз – пірнути в роботу або в наведення порядку вдома. Якщо хтось нав’язує конфлікт – уникайте, зараз не час. У вихідні побудьте з кимось, хто вас не дратує.  

 

Лев

Повний місяць цієї неділі занадто збудив Левів, які готові сперечатись і відстоювати своє. Тут будьте обережніші – конфлікт буде затратним по ресурсах, як ментальних, так і матеріальних. Якісь витрати цього тижня неминучі, тож постарайтесь раціонально продумати – на що ви витрачаєтесь. Краще – на себе самих. Проте вихідні – не з найгірших, може навіть відбутися приємна зустріч.

 

Риби  

Хтось або щось може псувати настрій, але а) не перебільшуйте масштаб проблеми (ви зараз схильні) і б) не зривайтесь на оточуючих, і тоді хтось дасть вам розумну підказку. Старайтесь ретельніше планувати витрати і не розкидайтесь обіцянками, в яких самі не впевнені. Попри все, хтось готовий вас прощати, терпіти і навіть, можливо, любити – цінуйте такі зв’язки.

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші