Місячне затемнення 25 березня 2024. Ревізія стосунків

Перше затемнення цього року відбудеться в понеділок, 25 березня, близько 9 ранку за Київським часом.
Це буде напівтіньове місячне затемнення в шостому градусі Терезів. Вісь затемнення (тобто опозиція Сонце-Місяць) пов’язана аспектами з Плутоном, який перебуває в перших градусах Водолія. 

Місячне затемнення 25 березня 2024


Ця астрологічна подія нестиме енергію очищення та звільнення, даючи нам шанс поглибити наше розуміння самих себе, інших людей та усталених моделей наших відносин.

Місячне затемнення більшою мірою стосується почуття внутрішньої безпеки та емоційної сфери, тому цілком ймовірно, що зараз ми відчуватимемо неспокій та/або роздратування, в якихось випадках - тривожність. Але для нас буде краще в цей період не ховатися від цих почуттів, а трансформувати їх в активні дії, використати ці стани в якості стимула для змін. 

Посилює значення затемнення його управителька Венера, яка зараз виділена особливо яскраво. Вона перебуває в піднесенні в Рибах, в аспекті секстиля зі взаємною рецепцією з Юпітером і рветься на волю, щойно звільнившись від пригнічуючого впливу недавнього з’єднання з Сатурном. 

Це затемнення підкреслює необхідність звільнитися від стосунків, на які ми примусово та, як правило, несвідомо покладалися в результаті минулих травм і негативного досвіду, помилково вважаючи ці стосунки захистом для себе. У ці дні якісь зв’язки закінчаться, зміняться або покращаться, якщо ми усвідомимо, що потрібно змінити у ставленні до себе та оточуючих, щоб мати інший, повноцінніший досвід людських відносин. 

Згідно класифікації Бернадет Бреді, це затемнення відноситься до серії Сароса 8 N характеризує вона його так:
Винахідливість і спалахи геніальності є відмінною рисою цієї серії. Період інтуїтивних осяянь, гарних ідей, візій або яскравих мрій. Це новознайдене натхнення відриватиме нас від соціального життя або стосунків, тим самим викликаючи напругу в особистому житті. Це час, коли особистості потрібно бути вільною, хоча б на кілька тижнів.


Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші