Дні Близнюків. Венера казімі, Меркурій з Юпітером і Новий Місяць

Цього тижня знак Близнюків настільки щільно насичений серйозними подіями, що це заслуговує на окрему нотатку.


Меркурій створює інформаційні сплески

Меркурій, управитель Близнюків, щойно зайшов у перший градус цього знака і відтак різко набрав сили. Ця обставина надає всьому, що відбудеться у Близнюках, особливого значення.

Вже зараз Меркурій іде до з’єднання з Юпітером і ця пара формує трин з Плутоном. При цьому обидві планети «під променями» Сонця, що робить їх прояви не такими яскравими і очевидними, як зазвичай. 

Ця констеляція обіцяє несподівані інсайти та спалахи інтуїції. Зараз десь не на першому плані, без зайвого галасу і реклами промайне інформація, яка стане критично важливою для вузького кола людей, посвячених в тему (наприклад, спала на думку тактика роботи спільноти Bellingcat, які використовують для розслідувань відкриту, проте, на перший погляд, другорядну, мало кому цікаву інформацію).


Венера казімі
З понеділка, з 18:30 і до 19:30 середи, 5 червня, Венера казімі (планета «в серці Сонця» - положення планети, яке різко посилює, виділяє її функції, сприяє їхнім проявам). 

Звичайно, це ідеальні дні для шлюбу та будь-яких дій, які стосуються особистих відносин. Також пощастить тим, хто зараз придбає будь-що з «венеріанської» сфери – прикраси, парфуми, дизайнерські речі. Зміна іміджу, відвідини салонів краси – плануйте на ці дні.

Казімі для планети чимось нагадує Молодик для Місяця – щось на кшталт перезапуску системи. 

У зв’язку з цим маю пораду – згадайте початок червня 2016 року – саме тоді Венера в останній раз була казімі в Близнюках (і тоді ж там був Молодик, до речі, як і зараз). Якими домами у вашій карті управляє Венера? Чи пам’ятаєте ви зміни, які почали відбуватися тоді у тематичних сферах цих домів? Що тоді «перезапустилося» у вашому житті?  

Є велика ймовірність, що і зараз теми керованих Венерою домів вашого гороскопа перезавантажаться (відбудеться щось не тотожне, але подібне). Також найімовірніше, що результати цього перезавантаження стануть очевидними аж у серпні, коли Венера вийде з-під променів Сонця.
Якщо цьогорічне з’єднання Венери з Сонцем торкається аспектом якоїсь із планет вашої карти, варто до тем Венери додати розгляд тем цієї планети.


Новий Місяць

Шостого червня – Новий Місяць у Близнюках. Маємо три планети в одному градусі – Сонце, Місяць та Венеру. Молодик підкреслює важливість усього сказаного вище про Венеру казімі.

Також маємо натяк на іще одне перезавантаження у меркуріанській сфері та/або в домі натальної карти, де відбувається ця подія (17-й градус Близнюків).

Новий Місяць завжди пов’язаний з потенційною успішністю нових проектів, задумок, з виникненням цінних ідей (особливо зараз, коли це відбувається у Близнюках). Проте зараз маємо певну особливість – трійця Сонце-Місяць-Венера перебуває у квадраті до Сатурна. Ключове слово тут – протверезіння. Або позбавлення від ілюзій, або жорстка посадка. Варто враховувати це, коли будемо планувати або починати дії у сфері впливу Меркурія-Близнюків (інформація, комунікації тощо). 

Ці ж ключові слова додаємо до усіх значень вищезгаданого перезапуску «венеріанської» системи (того, що подібний до червня 2016 року).

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші