Місячне затемнення 28 жовтня 2023. Голод, агресія та пошкодження

Затемнення почнеться ввечері в суботу і буде видимим з нашої території. Кульмінація о 23:14 за Києвом. Відбуватиметься воно в шостому градусі Тельця.

Це останнє з серії затемнень на осі Телець-Скорпіон, яка починалася в листопаді 2021. Тобто, ми маємо завершення певних тем, пов’язаних з цією віссю. Українцям неважко згадати, що особливого відбувалося в житті кожного з нас у цей час - фактично серія затемнень на осі Телець-Скорпіон охоплює відрізок від початку великого вторгнення і до сьогодні.

місячне затемнення 28 жовтня 2023

Теми затемнення 

Отже, пов’язані теми: нестача, голод (в широкому сенсі) або надлишок, переповнення. Також всі види залежностей (на особистому і колективному рівнях). Це теми ресурсу і його використання, включаючи маніпуляції і зв’язок власність-влада.

З якою з цих тем асоціюється цей період у нашому житті? Варто зараз пригадати і подивитися глибше. Можливо, саме ця тема зараз досягає кульмінації, або усвідомлюється і відтак починає переосмислюватись. Можливо, щось завершується, пройшовшись по нашому життю.

Також, як і будь-яке місячне затемнення, нинішнє пов’язане з темою стосунків, як на рівні Я-Ти, так і ширше – Ми-Вони. Включаючи як приязнь, так і протистояння. Якісь стосунки будуть піддані сумніву та/або розірвані, а якісь – свідомо оцінені та зміцнені. 

По цій же схемі відбуватимуться події у матеріальній сфері – десь втратимо, щоб набудемо. 

Аналогії 

Щоб легше було згадувати і проводити аналогії (для тих, хто прожив достатньо довго) – остання серія затемнень на осі Телець-Скорпіон була з листопада 2012 по жовтень 2014. Передостання, відповідно, ще на 20 років раніше. 

Майже в тому самому градусі Тельця, що й зараз, відбувалося місячне затемнення 28.10.2004. Дещо можна згадати (особисто я вже згадав).

Аспекти

Затемнення відбувається у складі напруженої зв’язки планет, що протистоять одна одній, що добре видно на картинці. Емоції можуть виливатися через край, а бажання – ставати нестримними. Тому зараз варто добре думати, перш ніж діяти на імпульсі.

Щось зараз є занадто перебільшеним, роздутим або надміру драматичним – враховуймо це при прийнятті рішень.

Слово в якості зброї стає особливо ефективним.

На затемнення впливає також Сатурн, але, на щастя, своїми гармонійними аспектами – як стабілізуючий і стримуючий фактор. (якщо вас сильно понесе з шашкою наголо, згадайте про Сатурн і про безсмертне слово класика – астанавітєсь!).

Зірка Шератан

До впливу войовничого Марса з Меркурієм, які протистоять Юпітеру, додається не менш войовнича нерухома зірка Шератан – вона у точному з’єднанні з Місяцем, тобто із самим затемненням.

Це зірка природи Марса і Сатурна. Вона може вказувати на військову звитягу, але також на пошкодження, небезпеки та фізичні руйнації.

Краще це собі занотувати.

Кому варто напружитись

В першу чергу, всім, у кого світила та/або кути карти розташовані неподалік 6 градусу Тельця (приблизно з другого по дев’ятий), а також у відповідних градусах Лева, Скорпіона або Водолія, тобто, за великим рахунком – всім фіксованим знакам. 

Подивіться, в якому вашому натальному домі відбувається ця подія і які з особистих планет аспектує.

Я, наприклад, і без затемнення зрозумів, в якій сфері почалися більш чи менш дошкульні пошкодження, а глянувши в карту, занепокоївся ще більше. Коротше кажучи, мені це затемнення вже не подобається, а ви дивіться самі.

Що б там у вас в карті не було в Тельці або пов’язаних зонах Зодіаку, краще обкладіть це м’якими подушками безпеки, бо воно може стати зараз вразливим.

Бернадет Бреді

Як і сонячне за два тижні до цього, нинішнє місячне затемнення належить до серії 7 S згідно класифікації Бреді, до інтерпретацій якої я раджу дослуховуватись:

Величезна міць, гнів і сила квадратури Марса до Плутона спрямовується в певне русло в цьому сімействі затемнень через трин. Людина, яка відчуває затемнення цієї серії, буде виявляти, що гігантські перешкоди несподівано і легко усуваються, або що (з негативного боку) потенційна криза, яка назріває, несподівано проявляється і дуже швидко проходить через її життя. У будь-якому разі людина відчуватиме, що все рухається з величезною швидкістю.


Музика затемнення

Чудовий останній реліз проекту The Fusion Syndicate з не менш чудовими учасниками. Люди не дочекались наступного кривавого червоного суперлуння і зробили це зараз, між двома жовтневими затемненнями. Але вийшло у них дуже в тему.

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші