Місячне затемнення 5.5.2023. Злий Скорпіон, зла зірка та підтримка Марса

У цю п'ятницю ввечері, 5 травня, нас очікує місячне затемнення в 15° Скорпіона, про яке хочеться сказати щось хороше та заспокійливе, але я не скажу. Це перше з двох місячних затемнень цього року. 

В Києві вісь затемнення (опозиція Сонце-Місяць) лягає на вісь Асцендент-Десцендент, що в астрономічному сенсі означає, що станеться воно в момент одночасного заходу Сонця і сходу Місяця, а в астрологічному коротко звучить – начувайтесь, кияни 😈

Місячне затемнення 5.5.2023 
 
Це затемнення висвітлить щось, що вже назріло або накопичене всередині нас і дасть йому проявитись. Можливе завершення якоїсь зовнішньої або внутрішньої історії або її трансформація, перехід в інший стан, згідно символіки Скорпіона – десь назовні вирветься пара, а десь кип’яток.

Бернадет Бреді так описує це сімейство затемнень (7 N – нещодавнє сонячне і травневе місячне): Дуже чуттєве сімейство затемнень - від раптової сексуальної пристрасті та жаги до прагнення до продовження роду та народження. Ця серія не відрізняється витонченістю, вона може заскочити людину зненацька і поставити її перед дуже глибокими власними пристрастями, прихованими протягом багатьох років.

Затемнений Місяць перебуватиме в трині зі взаємною рецепцією з Марсом, традиційним управителем затемнення. Ключовим тут буде слово швидкість. Швидка ліквідація чогось (прополка), швидкий секс, швидкі (часом не дуже розумні) рішення. В загальному смислі взаємна рецепція це добре. Принаймні, це певного виду взаємна підтримка, обмін. Хтось або щось пропонує допомогу і посередництво у виході з ситуації, у проживанні якогось переходу. Або хтось підживлює і посилює наш гнів, страх або наші підозри – можливо, з метою корисливої маніпуляції, з метою управління нами.

Вплив Урану (широка опозиція з точкою затемнення) додасть подіям нервовості та некерованості. Наші ідеї та проявлені нами почуття, скоріше за все, не будуть сприйняті і встануть буквально в опозицію до когось-чогось.

Затемнення відбуватиметься у точному з’єднанні з нерухомою зіркою Зубен Ельгенубі. Згідно деяких традицій, інтерпретацію впливу цієї зірки природи Марса з Сатурном у з’єднанні з ураженим Місяцем краще в інтернеті не оприлюднювати, щоб не дай боже не збулось. Яких тільки жахів нам не обіцяють стародавні дослідники зірок. 
Проблеми з жінками (або чоловіками), помста із застосуванням насильства (мені дуже подобається цей вплив Зубен Ельгенубі, екстрапольований на города і вєсі нєоб’ятной матушкі-Роіссі), наклепи та інші моторошні подробиці, про які ми зараз краще не говоритимемо (закреслено військовою цензурою😉).

Тож удачі, щастя та здоров’я всім добрим людям 💖

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші