Коронація Чарльза III. Не всі затемнення однаково шкідливі

Багато хто з астрологів був здивований вибором дати коронації, узгодженою королівським домом, церквою Англії та урядом іще в жовтні минулого року – адже вона відбулась наступного дня після затемнення, а будь-які затемнення традиційно мають погану славу. 

церемонія коронації


Мені (і не тільки мені) важко повірити в те, що ніхто з королівського дому не консультувався з цього приводу з астрологом, тому припускаю, що вибір дати був свідомим, в тому числі, з астрологічної точки зору. 

Оскільки є теорія (до якої особисто я досить серйозно ставлюся), згідно якої енергія затемнень не є доброю чи поганою, це просто потужна енергія, свого роду бустер або каталізатор, який призведе до яскравих або навіть доленосних подій, а вже якість цих подій залежить від нас, якщо ми маємо волю ними керувати. Найімовірніше, в умовах обмеженого вибору часу астролог вирішив використати затемнення саме як такий бустер, що в теорії має зробити правління Чарльза доленосним, як для Сполученого Королівства, так і для нього самого.

Адже крім самої точки затемнення поблизу скорпіонячого Сонця короля маємо точний трин Марса, правителя затемнення, як до натального Сонця, так і до точки затемнення. Не кажучи вже про те, що Чарльз переживає період повернення Вузлів та напівповернення Сатурну – доленосність аж зашкалює. 

карта коронації


Натальна карта Чарльза III і транзити на момент коронації

Зрозуміло, що ані офіційних підтверджень, ані спростувань цієї моєї версії ми не дочекаємось, принаймні, найближчим часом, проте мені вона видається найвірогіднішою, особливо з урахуванням того, що королівський дім протягом останніх століть ніколи не ігнорував астрологію.



Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші