Квітень 2023. Танці з нарцисами і сонячне затемнення на межі знаків

Цікава і обнадійлива планетарна констеляція виникає на самому початку місяця і діє майже до кінця квітня. 

Переходячи в Телець 3 числа, незвично значну для себе роль одразу починає відігравати Меркурій. Він знову актуалізує трин Марса з Сатурном, який вже почав розходитись, утворюючи аспекти одразу до обох цих планет – конфігурація «бісекстиль» з цим самим Меркурієм на вершині, який при цьому перебуває у з’єднанні з Північним вузлом. 

А через свій повільний рух и майбутню ретроградність Меркурій практично до кінця квітня пробуде в секстилі з Марсом

Що це означає для нас. 

Перший тиждень місяця – найкращий час, щоб розкрити довгі шухляди, повитягати все недороблене, і доробити, нарешті. 

Ми стаємо рішучішими там, де раніше заважали власні комплекси, сором’язливість і надмірна обережність. Запросити когось на побачення, почати флірт, відкрити почуття – все це на початку квітня. Хтось буде зачарований нашим гумором, красномовством, сексуальною харизмою та інтелектуальною легкістю. 

Тіло і мозок здатні діяти як одне ціле (ідіть у школу танців, якщо давно туди збирались записатись). 

Варто бути прямими і чесними у справах, де ми впевнені, що правда на нашій стороні. Грюкнути кулаком по столу або й дверима, в які ми більше не увійдемо – саме час. Правильні вчинки зараз стають фундаментом чогось більшого. 

Фон практично всього місяця (довгий-предовгий секстиль Меркурій-Марс) – активізує як розум, так і рефлекси. Ми стаємо швидшими, сміливішими, інтелектуально гнучкішими та винахідливішими. Квітень дає можливості ставити цілі та збиратися з духом для їх швидкого досягнення. 

Ризик буде виправданим, навіть упавши під ударами, зараз ми зможемо швидко здійнятися на ноги і не розпускати нюні. 

🛈 Раки і Тельці (середини знаків) особливо чутливі до цієї конфігурації. 

 

Тим часом Повний Місяць у Терезах досягає максимальної фази на ранок 6 квітня і встає при цьому в опозицію до Юпітера. Дуже нарцисична квітнева повня – ті, кого це торкнеться (🛈 середина кардинальних знаків – Овен-Рак-Терези-Козеріг), можуть настільки захотіти визнання та уваги, що втратять почуття міри, такту і через власну нерозбірливість у зв’язках потраплятимуть в історії, про які потім шкодуватимуть. 

Нарцисичний розлад особистості

Тож стережемось маніпуляторів і шахраїв різної спеціалізації, які спекулюватимуть на наших слабкостях. 

Хоча за умови щирості почуттів і здатності приборкати своє Его у згаданих кардинальних знаків можуть у цей період траплятися сплески емпатії і чутливості до потреб іншого, того, хто нам небайдужий. 

Ну і у справжніх нарцисів, з діагнозом і без, як ви вже зрозуміли, настає період рецидивів. Ховайтесь, відключайте телефони і месенджери, якщо секстиль Меркурій-Марс на вас не подіяв. 

 

Сонячне затемнення, перше в цьому році, відбувається 20-го вранці, в останніх секундах Овна і гарантує нестабільність емоційного фону, нервовість та непослідовність у рішеннях та діях. 

Щось так і залишиться недоробленим за місяць, але наші хвилювання щодо цього майже напевне будуть надмірними, не вартими дошкульних, але не критичних промахів. 

Меркурій зупиняється і йде у ретро-рух 21 квітня, а обидва світила практично одразу після затемнення перетинають межу знаків і встають у квадратуру до Плутона. Екзальтований Місяць у конфлікті з Плутоном – я хочу на це подивитись (не хочу насправді)😀. 

🛈 Як мінімум, це внутрішній дискомфорт і пригніченість, особливо для тих, у кого в наталі щось стоїть в самому кінці Овна – на самому початку Тельця і Водолія

Зіткненням з насильством та його наслідками українців уже важко налякати-здивувати, але тут можливі дещо екстемальніші ситуації (для згаданих «межових» положень планет – Овен-Телець і Козеріг-Водолій – у першу чергу). 

Не зайве нагадати про обережність і стандартні заходи безпеки. 

 

Проте аж надто довго таке напруження тягнутись не буде. 

За кілька днів знову екзакт секстиля Меркурій-Марс, який ми вже обговорювали, Сонечко проясняється після затемнення і встає у секстиль до Сатурна

Сили нарощуються, правда перемагає, поки що на локальних рівнях, але через деякий час забуяє буйним цвітом бізнес по торгівлі уламками Кремля і Мавзолея, посунувши на полицях музеїв і приватних колекцій вкриті тридцятилітнім пилом уламки Берлінської стіни. 

Я її добре пам’ятаю. Я бачив цю потвору ще живою і дуже страшною, а трохи згодом – розібраною на сувеніри. Ми живемо в часи великих змін. 


🎶  Про що і нагадує нам один із прекрасних каверів "Heroes" Девіда Боуі у виконанні Кінг Крімсон, які теж бачили Стіну "до" і "після".

 

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші