Астрологічна рулетка. Тиждень з 20 до 26 лютого 2023

Троє щасливчиків Зодіаку наступного тижня і троє на лаві запасних


Тиждень з 20 до 26 лютого 2023

Головною подією тижня стане перехід Венери в Овен, в чужий для неї небесний дім Марса, де принципи Венери – все, що стосується краси та цінностей в широкому сенсі, нашої здатності оцінювати речі та людей, включаючи здатність оцінювати себе у дзеркалі стосунків – набуває більшої імпульсивності, категоричності, а іноді й агресивності та нетерпимості. Але формально слабка Венера це не обов’язково погано. Зараз перехід Венери в Овен чітко співпадає з молодиком, з початком Нового Місяця. А це значить, що для багатьох настає час для необхідних змін – від оновлення власного іміджу до оновлення в сфері особистих відносин. Якісь із них закінчаться, якісь несподівано почнуться, виникатимуть ситуації «на межі». Ті, кому не вистачало сміливості поглянути на речі по-новому і назвати їх своїми іменами, отримають енергійний поштовх і сили для такої переоцінки.

Астрологічна рулетка. Тиждень з 20 до 26 лютого 2023



Найбільше шансів на удачу цього тижня мають Раки, Терези та Риби.
 

Рак
Згадані імпульси та поштовхи Раки спочатку можуть відчути як загрозу, але будуть неправі. Тиждень дає чудові можливості для позитивних змін, пов’язаних з роботою та із соціальним самовираженням в широкому сенсі. Комусь подарунки долі дістануться без особливих зусиль, але тут може спрацювати принцип – легко прийшло, легко пішло. Тому варто до своїх надбань ставитися з повагою, а на вихідні постаратись не розбазарити активи через власну необачливість.

Терези
Розпочати щось нове – ключова фраза для Терезів цього тижня. Варто бути активнішими та відкритішими назовні, тому що шанси різко зростають за умови взаємодії з іншими. Комусь вітер змін принесе нові особисті відносини, комусь – спільний робочий або творчий проект. Попередні плани, які досі перебували в підвішеному стані, можуть різко зрушити з місця або кардинально змінитись через нові сприятливі обставини

Риби
Новий Місяць матиме відчутний позитивний вплив на тих Риб, які не триматимуться за старе і будуть готові ризикувати. Розумні ініціативи принесуть швидкі бонуси, тому стартувати теж треба швидко, шанси на матеріальні здобутки достатньо високі. Зараз можна побачити те, що не очевидно для інших, якісь скарби просто у вас під ногами, має сенс рити глибше. Одна з особливостей тижня – віддаючи комусь, ви одночасно робите інвестицію у власне майбутнє. Головне – робити це щиро.



Більш обережними на цьому тижні треба бути Близнюкам, Дівам і Скорпіонам.

 

Близнюки
Тиждень обіцяє бути не стільки невдалим, скільки нерівним. Можливості будуть – і там, де ви очікуєте результатів від попередньої роботи, і можливості для реалізації зовсім нових ідей та ініціатив. Небезпека в тому, що дещо стане для вас несподіванкою, і тут буде легко схибити, сподіваючись, що буде все, як раніше. Ключ до безпеки і навіть успіху – бути готовими діяти в ситуації стресу, в тому числі, на чужому полі. Адже раптовими бувають не тільки неприємності, але і шанси.

Діва
Дівам теж не варто остерігатися суцільної полоси невдач, скоріше – тиждень піде зиґзаґом. Заплановане може не відбутись, хтось, на кого ви покладались, змінить рішення, але зараз з’ясовувати стосунки буде помилкою, відкритий конфлікт тільки знесилить вас самих. Когось засмутить необхідність витрат, але деякі з них стануть непоганими інвестиціями, про які ви згодом не пошкодуєте. Турбулентність і вимушена корекція планів на льоту нервують, тож запасіться терпінням. Це теж минеться.

Скорпіон  
Початок тижня може спокусити настільки привабливими обіцянками та пропозиціями, що аж захочеться в них повірити. Проте без здорового критичного підходу можна втрапити в халепу, отримавши лише розчарування. Не все, але дещо так і залишиться нездійсненними мріями, тому зараз має сенс міцніше триматися за наявні ресурси і захищати своє. Емоційна чутливість дозволить Скорпіонам побачити приховані загрози, але одночасно забере сили. Берегти власний ресурс – ключове на цьому тижні.

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші