Астрологічна рулетка. Тиждень з 27 лютого до 5 березня 2023

Троє щасливчиків Зодіаку наступного тижня і троє на лаві запасних 

Тиждень з 27 лютого до 5 березня 2023 

Тиждень відзначений двома важливими з’єднаннями планет, які відбуваються майже одночасно. Венера сходиться з Юпітером в Овні, а Меркурій перед переходом в Риби зустрічається з Сатурном. Час рішучих дій у сфері особистих відносин – якщо ви чекали якогось приводу, то ось він, не пропустіть. Хтось відчує гальмування у сфері комунікацій і справ, пов’язаних з поїздками. Тут діє правило – не виходить з першого разу – забудьте і відкладіть до кращих часів. 

Стежимо за анонсами світових подій і аналізуємо уважно – майже напевно відбуватимуться якісь важливі зустрічі та рухи в дипломатичній площині, але з тією ж імовірністю їхню справжню мету буде ретельно приховано.  

Астрологічний прогноз на тиждень з 27 лютого до 5 березня 2023 для трьох щасливих знаків Зодіаку і трьох нещасливих.

 

Найбільше шансів на удачу цього тижня мають Тельці, Скорпіони та Риби. 

Телець 

Тельці мають відчути більше впевненості в собі, і будуть праві, якщо ризикнуть і нарешті здійснять задумане. Стануть доступними приховані раніше ресурси, тому сил на реалізацію нестандартних ідей має вистачити. Деякі труднощі та плутанина у спілкуванні та неправдиві чутки не настільки серйозні, щоб загальмувати вашу ініціативу. Інтуїція зараз на висоті, тому довіряйте в першу чергу самі собі. 

Скорпіон 

Постарайтесь не реагувати занадто емоційно на зовнішні подразники на початку тижня, тому що незабаром стануть помітними нові можливості, які не можна ігнорувати. Насамперед зверніть увагу на перспективу отримати нову, якісну інформацію, яка допоможе вам в роботі, та на все, що стосується дітей. Сміливіше втілюйте в життя свої плани, не соромтесь продемонструвати свої переваги тим, хто для вас важливий. 

Риби 

На Риб чекає можливість покращення чогось, що стосується домашніх справ, хтось знайде тимчасове затишне місце, хтось зробить вдалу покупку. З неба щастя не впаде, але зусиль докласти зараз варто, час сприятливий. Якщо в першій половині тижня думки обертатимуться довкола матеріального, то друга половина – для творчих проривів, для початку нових проектів по роботі, але особливо – для особистих відносин, де ваша активність дасть серйозні результати. 

 

Більш обережними на цьому тижні треба бути Ракам, Козерогам і Водоліям. 

Рак 

Проблема Раків, особливо на початку тижня – всередині самих Раків 😁 Невпевненість, яка може й не мати підстав, давні страхи, які давно не актуальні – все це може пригальмувати ініціативи, які давно назріли. А назріли вони в першу чергу в робочій сфері, яка саме зараз потребує змін. На цьому тижні нічого не дістається задарма, але якщо ресурси витрачати розумно та зважено, вже за кілька днів результати стануть помітними. 

Козеріг 

Емоційний тиск іззовні, чиясь критика і ворожість зараз сприймаються занадто болісно і може вибити з ритму і не дати зосередитись. Постарайтесь уникати ситуацій потенційних конфліктів, включаючи домашні, вони будуть виснажувати більше, ніж вони того варті. Робота на самоті – найкращий варіант для першої половини тижня. Якщо є близька вам людина, навіть спілкування в дистанційному режимі дасть вам полегшення, а комусь – практичні поради і допомогу. 

Водолій 

Необхідність витрат зайвих грошей та сил може дещо засмутити на початку тижня, але згодом ви зможете помітити, що то були не марні інвестиції, тому не сумуйте аж занадто. Когось ви дуже приваблюєте, постарайтесь не проігнорувати знаки уваги на вашу адресу, навіть якщо ви занурені у щоденні клопоти. Дотримуйтесь цього тижня нормального режиму харчування і сну, зараз ви вразливі до коливань у цій сфері.

 

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші