Навіщо звертатися до астролога

Тут я викладу кілька порад і підказок, які ґрунтуються на моєму багаторічному досвіді консультацій клієнтів в якості астролога і на ще довшому (більше 20 років) періоді вивчення, перевірки на практиці та критичного осмислення працездатних методів астрологічного аналізу. 

Астроменю. Навіщо звертатися до астролога

 

Отже, навіщо? 

Якщо зовсім коротко – за інформацією, яка потрібна вам в умовах невизначеності та яку неможливо отримати у звичний спосіб. 

Астрологічні методи базуються на припущенні, що в світі існують особливого роду відносини між механічно не пов’язаними одна з одною природними системами, при цьому такі відносини не є частиною більш звичних та очевидних для нас ланцюжків причин та наслідків. 

Існування таких неочевидних кореляцій (непрямих зв’язків) визнається і вивчається сучасною фізикою та деякими школами психології. В астрології ми намагаємося «приземлити» такі кореляції між астрономічними та земними явищами та подіями, перекласти їх на зрозумілу людську мову та використати для практичних цілей. 

Для чого потрібна консультація астролога? Дуже стисло:

  • Для розуміння сильних та вразливих сторін своєї особистості. В яких сферах життя слабкості стають перевагами, як використати свої приховані сильні риси. 
  • Щоб вирішити, що робити далі. Прогноз на певний період дозволить уникнути небезпек і використати сприятливий час для коригування планів. 
  • Щоб зрозуміти ваші можливості у стосунках – любовних, родинних, робочих. Чого очікувати від взаємодії в парі, де не варто тиснути, де гармонійний контакт, яке майбутнє цих відносин. 

Все це астролог аналізує на підставі даних вашого народження, вивчаючи вашу натальну карту або гороскоп народження. 

Також існує значно старіший і добре відомий уже сотні років метод прогностики, який не потребує даних народження. Він полягає в аналізі астрологічної карти, побудованої на момент виникнення у клієнта питання до астролога. 

  • Відноситись такі запитання можуть до будь-яких сфер життя та дуже різних ситуацій – від повернення боргу, переїздів, роботи до важливих моментів особистого життя, здоров’я та серйозних загроз різного типу. 

Цим методом прогнозу займається хорарна астрологія, детальніше про хорарні питання читайте тут ► 

Хорарна астрологія має свої переваги та обмеження. Так, наприклад, у типовій зараз ситуації великої кризи, втрати роботи і вимушеного пошуку нової професійної ніші виникає питання – у який вид навчання, перекваліфікації вкладати час, кошти та інші ресурси. На мій погляд, тут більш повну відповідь дасть аналіз натальної карти. І близьке по змісту, але трохи інше питання, наприклад, – чи йти конкретно на ці курси, чи дадуть вони перспективу кар’єрну та фінансову. Таке запитання є хрестоматійно хорарним і не потребує додаткових витрат на аналіз гороскопу народження, особливо, якщо рішення треба приймати швидко. До речі, остання обставина є однією із суттєвих переваг хорарів – іноді часу на розлогий аналіз та спокійні міркування просто немає, тоді хорарна астрологія стає нашою чарівною паличкою. Є також питання, на які просто технічно неможливо відповісти за допомогою натального прогнозу, наприклад – чи купувати цю квартиру або чи подобаюсь я йому як жінка. При цьому хорарні методи тут працюють ідеально і відповіді дають чіткі та точні. 

Викладене вище – лише схема, причому дуже скорочена. Зрозуміло, що немає однакових ситуацій у двох різних людей, а працює астролог не зі схемами, а саме з людьми. Але якщо ви дочитали до цього місця, загальне уявлення про стандартні запити і про питання «навіщо» ви вже отримали. 

В будь-якому випадку, якщо ви вирішили звернутись до астролога, більш точну відповідь – за допомогою яких технік ваше питання краще розглянути – дасть вам він сам. Власне, ви і не зобов’язані розбиратись в усіх цих тонкощах, хоча в загальних рисах краще про них знати.  

 

І наостанок. Що ще потрібно для початку консультації, крім сформульованого вами запиту і домовленості про технічні та фінансові питання. 

Якщо ви людина небагатослівна і ваш запит сформульовано дуже коротко, приготуйтесь до додаткових питань з боку астролога. Принаймні, я не починаю роботу без з’ясування загального контексту, в якому виникло питання до мене, обставин, які до нього вас підвели, і вашої кінцевої бажаної мети – що б ви хотіли отримати від цієї консультації. Тут діє той самий принцип, що і для консультації у юриста або лікаря, наприклад. Чим більше інформації про вас має консультант, чим краще він вас розуміє, тим менша ймовірність помилки в його висновках. І, відповідно, навпаки – неповна або викривлена інформація на вході гарантує нісенітницю на виході (математичний принцип GIGO, про який я згадував у нотатці про своє ставлення до прогнозів про війну). 

Впевнений, всього сказаного вище – більш ніж достатньо для прийняття рішення про те, чи потрібен вам астролог взагалі, а якщо потрібен зараз чи потенційно може бути корисним у майбутньому – на який вид консультації вам орієнтуватись. 

Детальніше про основні види моїх консультацій читайте тут ►

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші