Навчання хорарної астрології

Цим постом оголошую набір міні-групи з 3-5 осіб для вивчення онлайн з нуля і практичного застосування технік хорарної астрології

Цей курс не лише для початківців. Якщо ваш рівень «суттєво вищий за нуль», ви не тільки систематизуєте, а й значно поглибите свої знання, відточите практичні навички на багатьох десятках «живих» ситуацій та прикладів карт (більше двохсот) з уже підтвердженими відповідями, отримаєте вичерпну інформацію з найбільш затребуваних тем : відносини, бізнес, нерухомість, діти та багато інших. «Родзинка» та домінуючий фон всього навчального курсу – жива практика, реальні події та відображення розвитку цих подій у хорарних картах. Тільки так, на мій погляд, можна зрозуміти, про що йдеться в теорії та як цю теорію застосовувати у реальному житті.


 

Навчання хорарної астрології

Чому саме міні-група?

Тому що виходячи з мого досвіду, це ідеальний варіант для якісного, справжнього, не знеособленого навчання. Кожен із вас буде у постійному особистому контакті зі мною протягом усього курсу. З одного боку, така кількість студентів не відрізняється від індивідуального навчання тет-а-тет з точки зору якості, а з іншого – дає вам деякі переваги, оскільки питання, міркування та діалоги зі мною інших ваших колег-студентів значно розширюють ваш інтелектуальний кругозір, доповнюючи ваші власні питання та міркування, відповідно до принципу: 3-4 голови – краще, ніж одна :) Більш активні учасники групи стимулюють менш активних, а це завжди добре.

Індивідуальне навчання також можливе, деталі ми зможемо обговорити.

 

Кому має сенс розпочинати навчання?

На моє переконання, єдиною необхідною умовою (інші – не обов'язкові) є стійкий, глибокий і такий, що хвилює вашу уяву інтерес до астрології як одного з нестандартних, але вражаюче ефективних способів пізнання світу і часу як однієї з його складових, інтерес до живого життя як такого . Без такої мотивації ні потенційний заробіток в якості майбутнього консультанта, ні практична особиста користь від відповідей на важливі питання довго не утримають вас «на плаву» (приклади такого сходження з дистанції – незліченні).

 

Чого ви навчитеся?

В інтернеті у вільному доступі є гігабайти інформації щодо хорарних технік. Але хорарних астрологів із високим показником правильних підтверджених відповідей дуже небагато. Причина – ця інформація не вчить думати. Слухаючи мій виклад, відповідаючи на поставлені питання і ставлячи свої, досліджуючи навколишню реальність і власні психічні стани, мотивації та бажання, ви навчитеся мислити, як астролог, бачити цей світ як астролог.

Згодом ви «на автоматі» ділитимете цей світ і все, що відбувається в ньому на 12 секторів з менеджерами, що управляють цими секторами, навчитеся розпізнавати інші фігури і персонажі, що населяють ці сектори, з їхніми ролями і способами взаємодії один з одним.

Ви вчитиметеся ставати кимось на зразок доктора Хауса і Шерлока Холмса в одній особі, вчитись ясно бачити те, що неочевидно для 99% людей.

Ви переконаєтеся, що логіка і здоровий глузд не менш важливі, ніж астрологічні техніки, що стародавніх майстрів, які зберегли і донесли до нас це дивовижне мистецтво, не тільки можна, а й потрібно критично аналізувати. І зрозумієте, що й мої висновки не слід приймати на віру; що треба сумніватися - завжди, і ставити «незручні» питання, теж завжди. Що вся хорарна астрологія, у тому числі про це.

Ви зрозумієте, що навіть досконале володіння астротехніками не вберігає вас від помилок; що контекст не менш важливий, ніж питання, що прозвучало; що клієнти брешуть, дуже часто – мимоволі, тому що їм так звичніше, безпечніше та зручніше, і що наше завдання як астрологів – вичленувати з їхнього мовного потоку, очистити від словесного лушпиння, від їхніх страхів та спроб маніпуляцій суть того, що їх хвилює на насправді, якщо ми хочемо допомогти їм дізнатися правду і довести самим собі, що ми чогось варті.

 

В якості дуже цінного бонусу

Ви станете краще розуміти, чого особисто ви хочете насправді в тих чи інших ситуаціях, навчитеся «виловлювати» суть, саму правду із власних хаотичних уривків думок, із суміші інстинктів та бажань. Навчитеся відрізняти наносне, навіюване від справжнього, чесного.

Так стають хорарними (і не лише хорарними) астрологами. Підручників та гайдів – ніколи не достатньо.

 

Це навчання чимось схоже на мовні курси

Ви можете дотримуватися будь-яких поглядів, у вас може бути будь-який рід занять, стать, соціальний статус – ви всі разом приходите в мовну школу і вивчаєте нову для вас мову за однією методикою.

Ми з вами навчимося астрологічної мови. І після закінчення курсу навчання якісно новий рівень знань та компетенцій для вас гарантовано. За аналогією з мовами – ні, професором англійської літератури через три місяці ви не станете, але без напруження слухатимете і розумітимете ведучих ВВС і самі зможете швидко викласти свою «сторі» іноземцю.

 

Сертифікати, дипломи та свідоцтва

Вони не передбачені з двох причин. По-перше, вони юридично безглузді, і тому нічого і нікому практично не допомагають і не сприяють. По-друге, їхня наявність ніяк не корелює з якістю знань та з широтою вашої астрологічної практики в майбутньому – зовсім ніяк. Переконаний у цьому, оскільки ніколи не отримував жодних сертифікатів, не знаходячи в цьому сенсу і раніше, а сьогодні – й поготів, тверезо оцінюючи свою компетентність астролога-консультанта як високу. Ваша (і моя) самооцінка, впевненість у своїй компетентності та потенційний заробіток залежать від зовсім інших речей, серед яких – статистика правильних відповідей на запитання клієнтів та зворотний зв'язок від них, включаючи рекомендації вас іншим людям. Це працює, сертифікати – категорично ні.

За аналогією з мовною школою - ви не пред'явите сертифікат про закінчення школи, щоб порозумітися в готелі або розповісти потенційному роботодавцю, звідки ви і що вмієте робити. Від вас вимагатимуть – розмовляти.

Я хочу навчити вас і, сподіваюся, навчу за достатньої мотивації з вашого боку – розмовляти, розуміти, відчувати астрологію як своє середовище, в якому ви вільно орієнтуєтесь.

 

Чому потрібно починати вивчати астрологію саме з хорарної

Навіть не тому, що історично вона розвивалася саме в такій послідовності і так складено стародавні книги. І не тому, що таким шляхом ішов свого часу я :)

А тому, що хорарна астрологія – ідеальний майданчик для астрологічного тренування мозку, для вироблення «астрологічного чуття» та швидкого зворотного зв'язку з клієнтом. Порівняйте «Я зможу купити цю квартиру» зі «Чи зможу я стати успішним художником». Квартира або купується зараз, або йде іншому покупцю, і ви переконуєтеся у своїй астрологічній (не)правоті, натомість до повної реалізації мистецьких талантів «натального» клієнта ви можете просто не дожити.

Хорарна астрологія – конкретна і точна («швейцарський ніж») і дуже рідко передбачає розмиті відповіді та подвійні тлумачення. Хорарна практика з моменту її початку і ніколи більше не дасть вам «плисти» в каламутні води (псевдо)езотерики і такої ж (псевдо-) духовності. Кішка повертається до сусідки чи ні, вас приймають на цю роботу чи ні. Тут ви не сховаєтеся за туманними формулюваннями, ви або вчитеся, набиваючи ґулі та переживаючи стреси, або сходите з дистанції.

 

В якості дуже суттєвого бонусу №2

Але наскільки ж зрозумілішим і прозорішим після хорарної теорії та практики стає головоломка натальної карти – вашого клієнта та ваша власна. Наскільки чіткіше ви бачите натальну прогностику. Наскільки легше зрозуміти при синастричному аналізі - чому вашому чоловікові (дружині) критично важливо розмовляти з вами, і чому він завжди буде чинити опір і конфліктувати при спробі вторгнення в його професійну сферу.

Хорарна астрологія насправді - не про категоричні відповіді на прості питання. Вона про розуміння базових принципів астрології. Це та сама мовна школа, яка дозволить вам відчувати найтоншу і найвишуканішу поезію ще вчора чужою для вас мовою і, хто знає, одного разу самому номінуватися на Букерівську премію :)


Вартість повного курсу – еквівалент 1000 дол. Тривалість – орієнтовно 3 місяці + (можливі додаткові заняття за погодженням з усіма учасниками). Частота - 2 рази на тиждень по 1,5 години (можливий більш гнучкий графік, зручний для всіх учасників). Заняття проходять у Zoom, де ви зможете записувати та зберігати уроки за бажання.

Пишіть мені на пошту mail@astromenu.com, ми домовимося про попередню відео-зустріч у Zoom, під час якої ми обговоримо деталі, ви поставите мені свої запитання, а я вам – свої.

 

Більше про хорарну астрологію з практичними прикладами її застосування:

(російською)

Что такое хорарный вопрос 

Неискренние вопросы в хорарной астрологии. Анализ карты из практики 

Чудесное спасение Пандоры 

Пример вопроса о погоде 

Дописати коментар

Дякую за коментар! Він з'явиться тут, як тільки я його промодерую. Це швидко :)

Нові Старіші